Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden voor het bestellen bij Kroko zijn als volgt.

 

Algemeen:

Als u een bestelling heeft geplaatst, gaat u automatisch akkoord met de volgende voorwaarden:

 

Prijzen:

Alle vermelde prijzen zijn in euro's en exclusief verzendkosten.

 

Bestellen:

Na het voltooien van uw bestelling krijgt u binnen 24 uur een bevestigingsmail met daarin de betaalgegevens. U kunt het verschuldigde bedrag overmaken naar onze bankrekening. Zodra het bedrag is bijgeschreven op de rekening, gaat de bestelling op de post.

 

Betalen:

De bestelling dient vooruit betaald te worden. Indien de bestelling is betaald, wordt het verstuurd. Wij zijn genoodzaakt dit te doen.

  

Verzendkosten:

De verzendkosten worden berekend aan de hand van de TNT posttarieven. Bij meer dan 2 artikelen worden de verzendkosten €7,25 en wordt de bestelling in een pakket verstuurd.

 

Aansprakelijkheid:

Kroko is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging tijdens verzending via TNT Post. De producten worden verpakt in een envelop of doos. In een envelop gaan maximaal 2 producten, bij bestellingen van meer dan 3 producten wordt het verstuurd in een pakket. Daarnaast kan de bestelling verzekerd worden opgestuurd, de kosten zijn voor de koper. Indien u hier gebruik van wilt maken, kunt u dit aangeven onder ‘opmerkingen’ op het bestelformulier. 

 

Afwijkingen:

Het maken van deze website is met de grootst mogelijke zorg gedaan. Desondanks kan Kroko niet aansprakelijk worden gesteld voor afwijkingen in prijzen, kleuren, afbeeldingen en teksten. Het kan voorkomen dat de kleuren op het beeldscherm iets afwijken van de werkelijke kleuren.

 

Gebruik:

Alle artikelen van Kroko worden met de grootste zorg en met de hand gemaakt.  Kroko stelt zich niet aansprakelijk voor verkeerd gebruik van een product.

 

Auteursrechten:

Niets van deze website mag zonder uitdrukkelijke toestemming van Kroko worden gekopieerd, vermenigvuldigd en/of openbaar worden gemaakt.